Komop jullie daar !!!

De tramhuisjes rotten weg, ga maar kijken, het gaat steeds sneller, het plan om te renoveren ligt alweer meer dan een jaar te verstoffen, broodnodige starterswoningen onbewoond, de ratten heersen er en versnellen de aftakeling. Dat krijg je met die warme aanpak van jullie, dat slap geleuter, het nooit eens doorpakken om die huisjesmelker aan te pakken, samen met de wethouder twee handen op één buik wordt er hier gezegd. Waar is ons gemeentebestuur, wat doet die burgemeester, waarom horen we nooit iets van de wethouders en hoe is het in godsnaam mogelijk dat een hele gemeenteraad zo ingedut is, gedesinteresseerd, ook nooit wat laat horen?

De tramremise wordt gesloopt, eigenaren wilden maar al te graag aan de slag, maar jullie lieten ze stikken. Jullie laten het gebeuren, schuiven alle verantwoordelijkheid af .

We horen niets, helemaal niets, niets via de stadsraad, niets van de burgemeester, geen wethouder die eens komt kijken en raadsleden lijken vooral met zichzelf bezig.

 

Niets nieuws dus. Who cares about Draaibrug. Zelfs de gemeentelijke bloembakken worden niet meer onderhouden, verloederd, symbool van chronisch geworden desinteresse, shame on you.

 

Het advertentieblad wekenlang niet op Draaibrug en ook niet in buitengebied. Onze fantastische bezorger, 89 jaar oud, wordt geopereerd. Die man deed keihard zijn best om een vervanger te vinden, want zijn werkgever (Arek) doet dat niet. Er wordt geen vervanger gevonden. Even Arek bellen kan niet.

Natuurlijk wil Draaibrug graag op de hoogte blijven van de gemeentelijke informatie. En dus vraag ik aan mijn gemeente om me de gemeentelijke informatie toe te sturen. Op papier, want daar heb ik recht op, daar betaal ik belasting voor, net als al die anderen die de info wel krijgen.

Maar ik hoor niets,

echt helemaal niets.

Zelfs dat kan niet geregeld worden op het gemeentehuis. Niet voor mij, niet voor Draaibrug. (Draaibrug doet wel iets, een mooie fruitmand voor onze bezorger, we care).

Ik schaam me kapot voor deze slappe houding van mijn gemeente, onder leiding van mijn burgemeester en wethouders, bestuurd door mijn raadsleden. Met z’n allen negeren jullie mijn Draaibrug. Komop jullie daar, DOE wat.

 

Voor wie vanavond vergaderen mag, fijne vergadering toegewenst. Doe wat.

Theo Buijsse, Draaibrug.

 

En ja, ik was best redelijk geïnteresseerd in politiek, was bijzonder verheugd toen ik las over voorgenomen samenwerking/samengaan van partijen. Zou ook heel graag regelmatig eens aan jullie laten horen hoe ik aankijk tegen allerlei zaken waar jullie beslissingen over mogen nemen, jullie moeten immers altijd weten wat er speelt. Over die tweede woningen, de verhuurperikelen, Draaibrug kent dat verschijnsel al van voordat ik geboren werd, het jeukte wel eens, maar het werd altijd opgelost. Moet je wel wat DOEN hè.

 

 

 

 

mailtje